Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Lady GaGa (38) v době dospívání okusila, co je to šikana. A proto se rozhodla, že jako slavná žena bude s šikanováním bojovat. Když se teď pustili její fanoušci do zpěvačky Adele, jejíž písničky se prodávají lépe než ty od GaGy, ráda nebyla. Naopak velmi ostře vyjádřila svůj nesouhlas se sprostým útokem na Adelinu korpulentní postavu.

Na profilu sítě Twitter pak fanoušci napsali: „Je to potvrzeno: GaGa letos nebude mít na sobě masové šaty, protože se bojí, že by jí je Adele snědla.“

„Lady GaGa neschvaluje šikanování nikoho jen kvůli fyzické vizáži, je to proti jejímu přesvědčení a všemu, čemu věří. Malá část jejích fanoušků ji teď ale zklamala,“ uvedl zpěvaččin mluvčí.

Sama GaGa pak veřejně prohlásila, že Adele považuje za skvělou zpěvačku a britské kolegyni moc fandí.

„Nemluvím o nikom určitém, ale kdokoli, kdo by řekl cokoli negativního o Adele, toho bych nepodporovala. Miluju ji nesmírně. Je velmi sladká. A vzájemně jsme si vyměnily emaily o našem obdivu vůči sobě. Přeju ji vše nejlepší, aby se zotavila z operace hlasivek a nemůžu se dočkat, až uslyším její novou hudbu. Má v USA a Británii obrovský úspěch, je úžasné vidět tak silné ženy v popové hudbě. Já bych nikdy netolerovala nic proti Adele,“ svěřila GaGa rozhlasové stanici BBC Radio 1.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám