Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Došla Lady Gaga (38) inspirace nebo se snad v poslední době touží malinko usadit a usměrnit i ve svém typicky provokativním oblékání? Americká popová diva totiž v posledních měsících byla hned několikrát spatřena v poměrně slušivých modelech a párkrát se ukázala dokonce i v elegantních šatech. Kdo ví, zda však za nastalou změnou nestojí skutečnost, že výroba ulítlých modelů, které zpěvačka obvykle mohla vzít na sebe jen jednou, nebyla příliš nákladná.

V červnu se například proslýchalo, že navzdory obrovským příjmům se Gaga dostala do dluhů, a to právě kvůli své garderobě. O finance se prý příliš nestará a až po několika měsících zjistila, že je v přepočtu 51 miliónů v mínusu. „Je to tak, peníze pro mě nic neznamenají. Jediné velké věci, které jsem koupila, byla srdeční chlopeň pro tátu. Pak ještě rolls-royce pro rodiče k jejich výročí,“ uvedla před časem zpěvačka.

Tentokrát však Lady Gaga skutečně uchvátila, přestože už se několikrát ve střídmějším oblečení na veřejnosti ukázala, když v sobotu odcházela z londýnského nahrávacího studia, téměř nikdo by v elegantní dámě v petrolejovém topu, černých nabíraných šortkách a barevně sladěných lodičkách ztřeštěnou zpěvačku nepoznal.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám