Hlavní obsah
Článek

Lady GaGa (38) má za sebou velmi úspěšné turné Monster's Ball. Přesto se jí podařilo nahromadit tři milióny dolarů (cca 51 miliónů Kč) dluhů. Hlavně za to prý mohou její extravagantní kostýmy.

Jedna z nejsledovanějších hvězd současnosti právě ukončila osmnáctiměsíční turné, které zahrnovalo dvě stě beznadějně vyprodaných koncertů. Byl to ohromný úspěch, ale ačkoliv turné vydělalo 227 miliónů dolarů (3,9 miliardy korun), zpěvačce žádné peníze v bance nezůstaly.

"Kromě toho, že jsem tomu turné dala naprosto všechno, se mi podařilo ještě navíc zbankrotovat. Bylo to docela zajímavé, protože jsem to vůbec netušila. Pamatuji se, jak jsem začala všechny obvolávat a ptát se jich. Proč mi všichni tvrdí, že nemám peníze? To je naprosto směšné, mám přeci pět singlů na prvním místě hitparád. A oni mi na to jen shodně odpovídali, že jsem tři milióny v mínusu," řekla Lady GaGa v rozhovoru pro Financial Times.

Hlavním důvodem, proč newyorská rodačka o dluzích nevěděla, je fakt, že se o peníze nezajímá. "Je to tak, peníze pro mě nic neznamenají. Jediné velké věci, které jsem koupila, byla srdeční chlopeň pro tátu. Pak ještě rolls-royce pro rodiče k jejich výročí," dodala zpěvačka.

Lady GaGa se teď věnuje propagaci nového alba Born This Way. To se například ve Velké Británii dostalo nejen na první místo žebříčků, ale prodalo se ho více kopií, než všech ostatních alb z první desítky dohromady.

Reklama

Další články

Načítám