Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Je zosobněním věčné krásy a hvězdnosti, a tak je snad tím nejvhodnějším adeptem pro předání korunky jubilejní desáté vítězce České Miss. Řeč je o Sophii Loren (89), která kvůli korunovaci české královny krásy přijede do České republiky.

Legenda světové kinematografie, sexsymbol 60. let a jedna z nejkrásnějších žen světa Sophia Loren se stane čestnou předsedkyní poroty.

„Sophia Loren je pro mě stále synonymum krásy, talentu, přitažlivosti a smyslnosti. Jsem ráda, že legenda stříbrného plátna zavítá díky České Miss i do České republiky,“ nechala se slyšet ředitelka soutěže Michaela Maláčová. „Je to dáma, která má co říct současným ženám bez ohledu na běh času. Je dobrým příkladem toho, jak lze s krásou a talentem celoživotně zacházet. Těším se upřímně na setkání s hvězdou večera."

Dá se předpokládat, že Loren bude ke svému úkolu porotkyně přistupovat velmi zodpovědně a možná s lehkým dojetím. Její kariéra totiž odstartovala právě díky soutěži krásy, kam se přihlásila už ve svých čtrnácti letech. Dostala se mezi finalistky a její další kroky zamířily do Říma. Živila se jako modelka a poprvé se také objevila před kamerou. V roce 1950 se účastnila další soutěže krásy Miss Řím, skončila druhá a seznámila se s producentem Carlem Pontim,  osobností, která měla na její kariéru a osobní život zásadní vliv.

Stalo se už tradicí, že v porotcovské lavici jediné národní soutěže krásy usedají celosvětově známé osobnosti. V minulých ročnících přijali pozvání například Alain Delon, Ivana Trump, Jean Claude Van Damme, Claudia Cardinale a loni zavítala kvůli této příležitosti do Prahy Ornella Muti.

Související témata:
Korunka

Reklama

Další články

Načítám