Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Když jsme Simonu Krainovou (51) potkali poprvé poté, co vyšlo najevo, že bude arbitrem módy a oblékání v novém televizním pořadu, samozřejmě nás zajímalo, co by si sama nikdy neoblékla a jaký mají podle ní české ženy vkus.

"Důležité je držet si svůj styl a oblékat se do toho, v čem se cítíte dobře. Já se ve světě módy pohybuju přes dvacet let a už si nenechám mluvit a nenechám se nutit do něčeho, v čem se dobře necítím, i když si třeba mnozí myslí, že bych v tom vypadala dobře," míní modelka.

"Tak třeba červené šaty, v těch bych si připadala jako Karkulka. Jsem sama o sobě dost vyzývavý typ a modely, které by to ještě zvýraznily, nosit nechci, naopak se to snažím potlačovat a vyznávám spíš street styl," pokračuje.

„Nesnáším barbínovské věci, růžové šatičky, perličky, roztomilé kabelčičky. Radši mám trička a tepláky, které samozřejmě musíte umět zkombinovat. A rozhodně nejde o drahé věci. Klidně nakoupím v běžném módním řetězci za pár stokorun," tvrdí.

"Znám spoustu bohatých žen, které si myslí, že nošením hodně drahých kousků to vyřeší. Ale často z toho vzniknou spíš nevkusné kombinace, že z toho mám až husí kůži. Všeobecně bych ale řekla, že vkus českých žen se v posledních letech hodně zlepšil," je optimistická Simona.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám