Hlavní obsah
Článek

Topmodelka Simona Krainová (51) nemůže za svými dětmi Maxem a Brunem. Kvůli sněhové kalamitě se nedostala z dovolené v Mexiku do Čech a zůstala doslova uvězněná na letišti v Kolíně nad Rýnem. „Evropa nás krásně přivítala. Sníh nám zamíchal karty, zasekli jsme se v Kolíně n. R., nic nefunguje a totální chaos je tady.. A to mi bylo líto, že jsem nevzala děti.. Teď je mi spíš líto maminek, co tady bezradně čekají s miminky v náručí,“ zoufala si včera na sociální síti topmodelka.

Situaci s přáteli vyřešili po svém. Než aby bezradně posedávali na letišti, vyrazili na vlakové nádraží a nabrali směr Praha. „Plán B..vlak. nevzdáváme se. Zase kousek blíž k domovu,“ dodala modelka a ukázala rozvernou fotografii z vlaku, kde pózuje společně s nejlepším kamarádem Vláďou Novákem a jeho ženou.

Tak doufejme, že Simona dnes v pořádku dorazí do Prahy, kde také opět napadlo pár centimetrů sněhu, a setká se konečně se svými milovanými dětmi. Vždyť čtyřměsíčního Bruna a dvouletého Maxe už neviděla dva týdny.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám