Hlavní obsah
David Zápal
Článek

I když herec a zpěvák Vojtěch Dyk (38) výběrem Tatiany Vilhelmové (45) za milenku ukázal, že je i na starší, stejně by se měla mít jeho těhotná přítelkyně na pozoru. Zdeněk Svěrák (88) se synem Janem mu totiž do filmové postele dohodili neuvěřitelně nádhernou patnáctiletou krásku, která svýma kaštanově hnědýma očima dokáže oblbnout snad i nevidomé. Podívejte se do fotogalerie na snímky půvabné herečky Sabiny Rojkové, vycházející hvězdičky českého filmového nebe, jež jako by z oka vypadla americké zpěvačce, expřítelkyni Justina Biebera Seleně Gomez (31)!

Sabina Rojková sice zatím oslavila narozeniny pouze patnáctkrát, už teď je ale docela vytíženou herečkou. Rodačka z Teplic je hvězdou seriálu Ulice, kde hraje Viky, slečnu Franty, kromě toho hraje v divadle, a to dost dlouho, jelikož se odmalička věnuje herectví.

„V lednu navíc začala natáčet pohádku, v níž hraje jednu z hlavních rolí vedle Vojty Dyka (jeho přítelkyni). Točí to režisér Jan Svěrák podle scénáře svého otce Zdeňka Svěráka. Pohádku mají vysílat o letošních Vánocích,“ prozradila Super.cz kamarádka dívky. Ta zatím sama o projektu hovořit nesmí, je na něj totiž uvaleno přísné informační embargo.

Sabina studuje prvním rokem pražskou konzervatoř. Kromě práce v Česku slaví úspěch i v zahraničí – loni dotočila koprodukční film Collete, kde si zahrála židovskou dívku. Kromě toho se fotí. Není se jí co divit, má totiž objektivu co nabídnout. „Sabina je naprosto úžasná a já osobně se těším na další focení s ní,“ vysekla poklonu mladičké hvězdičce fotografka Petra Kropáčová.

Reklama

Další články

Načítám