Hlavní obsah
Článek

Překrásná finalistka Miss ČR, jejíž půvab byl přirovnáván k Miss World Taťáně Kuchařové, se vrací na scénu. Půvabná blondýnka Kateřina Šonková, která si nechala zdokonalit svoje křivky pomocí silikonových implantátů, natočila klip s kontrovezním potetovaným rapperem.

"Samozřejmě, že po mně chtěli, abych ukázala co nejvíce ze svého těla. A já z toho už nemám problém. Když jsem žila s přítelem, se kterým jsem bydlela na severu Čech a právě proto se na mě zapomnělo, asi by mi to zakázal," svěřila Super.cz krásná Kateřina.

Chce se věnovat i organizování módních přehlídek, jednou z prvních vlaštovek bude show, kterou připravuje na křest zmíněného videoklipu. "Ale hlavně tam Jackpot živě zazpívá," doplnila Katka a prozradila ještě pár podrobností pro ty, kdo Jackpota neznají.

"Na scéně se objevil kolem roku 2004 a za tu dobu stihl vydat demo First Step ve Spojených státech a sólovou desku Už je čas před pěti lety v Česku. U nás hraje právě těch šest let a na české hip hopové scéně odehrál nespočet koncertů, ať už jako hlavní vystupujici, tak jako předskokan pro nejznámější skupiny," upřesnila Šonková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám