Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Podivný přízvuk, výrazný nos a ne úplně kladná role. Tak si pamatují diváci seriálu Ulice představitelku Ukrajinky Světlany, osmatřicetiletou herečku Terezu Bebarovou. Už si ji ale dlouho neužijí. Tereza je v šestém měsíci těhotenství. "V seriálu dotáčím poslední scény, protože scenáristé moje těhotenství do příběhu nezakomponovali," vysvětlila Super.cz Bebarová.

Herečka musela ukončit i své vystupování v divadlech. "Je mi dobře, hrála bych ráda, ale bříško se jaksi nehodí. A to mám nahoře jen šest kilo. Takže teď dělám hlavně dabing," upřesnila Tereza, která je tak půvabná, že všichni tipují, že určitě porodí chlapečka. "Já už to podle odhadů doktorů vím, ale neřeknu," smála se Bebarová.

Herečka se svým partnerem oslavila dvacáté výročí seznámení, první pusu si dali v sedmnácti, ale nikdy se nevzali. "Recept na dlouholetý vztah mám hodně individuální. Myslím, že mi byl partner přidělen osudem," domnívá se.

Tereza se objevila na rozmazlovacím dopoledni pro herečky z Novy v luxusním kosmetickém salonu. "Já o sebe dbám a vždy jsem dbala. Myslím, že se mi to zúročuje i v těhotentsví. Hodně chodím, plavu, používám spoustu olejíčků, aby mi zůstalo pevné tělo a kůže, a starám se i o stravu. A to, že si můžu zajít na kosmetiku, je pro mne příjemné zpestření," dodala Bebarová.

Reklama

Další články

Načítám