Hlavní obsah
Článek

Přítelkyně bývalého pohádkového prince Pavla Trávníčka (73) se urputně snaží jít s módou, sledovat trendy a svými modely zaujmout. Bohužel se jí většinou daří naplnit pouze poslední bod a na její kreace na večírcích a premiérách všichni nevěřícně zírají.

Když občas vyrazí jen v džínách a svetříku, je to osvěžující. A jelikož místem, kde se měla naposledy s partnerem objevit, byly tenisové kurty na zámku Berchtold, kde se pořádal VIP tenisový turnaj, který byl neformální záležitostí, neobávali jsme se nějakého jejího módního výstřelku.

Ovšem chyba lávky. Zarazilo nás už to, že přijela v kalhotách a vestičce, což rozhodně nevypadalo jako běžný oděv na sportovní akci. Na rameni si ovšem nesla obrovskou tenisovou brašnu, která se samozřejmě k modelu nehodila, a my čekali, jaký si sympatická brunetka stále bojující s módou pořídila obleček na tenis.

Kdo by se vsadil, že nepůjde o běžné kousky, které vídáme ve sportovních prodejnách, nezmýlil by se. Monika Fialková na kurtech ve své kombinaci doslova zářila, až oči přecházely. Ovšem, jak můžete vidět na snímcích, do boje s raketou dala vše.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám