Hlavní obsah
Článek

Kdo je ta nádherná blondýnka? Vyhrála soutěž Miss nebo je to nová fotomodelka? Takové otázky padly, když fotograf Jakub Ludvík  ukázal nové snímky krásky, kterou nafotil ve svém ateliéru, kde si podávají dveře všechny české celebrity.

Tentokrát se ovšem jednalo o studentku, která neměla s modelingem dosud nic společného a za fotografem se vypravila kvůli svému otci. Půvabná osmnáctiletá dcera Miloše Zemana, studentka Kateřina, se totiž zapojila do tatínkovy prezidentské kampaně.

"Když přišla, trochu se rozkoukávala, ale to je běžné. Za chvíli už pózovala jako profesionální modelka," chválil Kateřinu Jakub Ludvík. "Podle mého by klidně předpoklady pro modeling mohla mít, ale cítil jsem z ní, že půjde jinou cestou. Ale ještě někdy bych ji rád vyfotil, spolupráce byla velmi příjemná," dodal s tím, že s Katkou Zemanovou byli s focením ve třech stylinzích hotoví za čtyři hodiny. "To je naprosto optimální čas i u profesionálek," míní fotograf.

Kateřina opravdu o modelingu nepřemýšlí. Studuje mezinárodní vztahy a jazyky a touží po diplomatické dráze. To, že se stala díky otcově prezidentské kampani známou, snáší velmi dobře. "Už při focení se mi zdála příjemná a otevřená," nediví se ani fotograf Ludvík.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám