Hlavní obsah
Článek

Moderátorka Markéta Mayerová nedávno přiznala, že po dvouletém úsilí konečně zhubla sedmnáct kilo, která přibrala během rozvodu s manželem a kolegou Slávkem Bourou. Když ale moderovala poslední akci, více než její skvělá postava zaujal diváky dost pekelný outfit, který si oblékla.

K výrazným kanárkově žlutým šatům a tyrkysovému náhrdelníku si totiž na sebe Markéta navlékla modré legíny a podivné krátké kozačky. "Vím, že mě všichni zdrbnou, ale tohle byla fakt nutnost. Mám tři týdny po operaci křečových žil. Na jedné noze mám 44 a na druhé 77 jizviček a ještě pořád jsou vidět," vysvětlila Super.cz Markéta.

Ta má před sebou cíl shodit ještě posledních pět kilo. "Můj sen je mít velikost osmatřicet. Do těchto šatů bych se skoro v téhle velikosti dostala. Chyběl mi jen kousíček přes prsa," pochlubila se moderátorka, která je momentálně nezadaná.

Jinak si ale nestěžuje. Pochlubila se, že její dvanáctiletá dcera Agáta úspěšně reprezentuje ve sportovním aerobiku a také hraje na piano. "Mám z ní radost," říká. Ani s prací nemá problémy. "Moderuji na Frekvenci 1, stále pracuji pro svoji agenturu a také v zastupitelství naší městské části," vypočítala Markéta, která šokovala svojí velmi opálenou pokožkou. "To mám z práce na zahradě, opravdu nespím v solárku," uzavřela se smíchem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám