Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Dámy, které si dělaly naději, že by mohly sbalit největšího fešáka ze seriálu Cesty domů, mají smůlu. Vyšlo totiž najevo, že představitel doktora Dana Pánka je zadaný. Pohledný herec Martin Kraus má přítelkyni už několik let.

Pravda se objevila, když měli mužští hrdinové seriálu prozradit, jak slaví svátky lásky. Martin Kraus v tu chvíli přiznal, že na 1. máj nezapomíná a že jeho tradici ctí. „Protože jsem velký romantik, tak si každý rok uděláme s přítelkyní ne procházku, ale vyjížďku na koních a pod první rozkvetlou třešní se políbíme," vyprávěl.

"Den předtím máme výročí, takže pálíme oheň u nás na statku, nebo chodíváme za kamarády do sousední vesnice, a druhý den pak pokračujeme v oslavě výročí právě prvomájovou tradicí. Nejsem člověk, který slaví Valentýna, a taky neumím moc vyznávat lásku, takže se snažím ji spíš dávat najevo, a to kdykoliv během roku, ne jen na prvního máje,“ svěřil herec.

Kdy jindy se Martin projevil jako romantik? „Pozval jsem přítelkyni na oběd, ale ne do restaurace, udělali jsme si piknik na krásném místě venku v přírodě,“ prozrazuje svůj tip na romanticky strávené odpoledne.

Ostatní členové štábu už takoví romantici nejsou. Režisér Jaromír Polišenský prozradil, že 1. máj strávili se ženou kvůli práci každý zvlášť. Viktor Limr alias Martin Kosík zase místo než na líbání pod třešní myslí na průvod. Mirek Šimůnek je nezadaný, takže rozkvetlý strom nehledal. Tradici neřeší ani Igor Bareš a připomínat ji museli Pavlu Soukupovi.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám