Hlavní obsah
Článek

Mladá americká herečka a modelka Audrina Patridge (26), po jejímž těle touží mnoho mužů, měla vždy krásné ženské tvary. O víkendu se ale objevila na párty v Beverly Hills, kde působila neskutečně vyzáble a nezdravě.

Audrina na večírek dorazila se svým současným přítelem Corey Bohanem, se kterým to ale nemá lehké. Neustále se schází a rozchází. Blízcí přátelé páru tvrdí, že právě Corey je důvodem modelčina drastického úbytku váhy.

Bohan je navíc prý velmi majetnický. Od své přítelkyně chce přístupová hesla na Facebook, aby ji mohl kontrolovat. Sleduje i její telefon. Když se o tom Audrina dozvěděla, udělala to samé a přečetla si přítelovy zprávy. V telefonu našla fotografie cizí nahé ženy. Všechno si prý vysvětlili, ale při pohledu na pohublou Patridge se tomu nechce moc věřit.

Audrina se proslavila v televizní reality show MTV The Hills, která dokumentuje životy čtyř mladých dívek, jenž se snaží prosadit v Los Angeles. Účinkovala také v taneční show Dancing With The Stars a hrála v několika filmech.

Reklama

Další články

Načítám