Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

O poslední vítězce SuperStar Sabině Křovákové (32) nebylo po skončení soutěže slyšet tolik, jak by si možná tato milovnice rockové muziky zasloužila. V posledních měsících ale o sobě dává vědět. Nejenže odjezdila Černobílé turné s Lucií Bílou (58) a Žito tour s Danielem Landou (55), ale konečně také maká ve zkušebně se svou vlastní kapelou na zbrusu nových peckách.

Při této příležitosti Křováková zapózovala na nových promo fotkách. Sabina se už od SuperStar prezentovala jak rockerka, ale až teď svou image holky s parádním chraplákem náležitě podtrhla. A soudě podle toho, jak se prezentovala v SuperStar, je to změna výrazně k lepšímu, protože Sabina na zbrusu nových fotkách vypadá mnohem víc sexy než kdysi. A nic na tom nemění ani lehce punková vizáž...

A na co se vlastně fanoušci sympatické zpěvačky mohou těšit? "Po velké práci ve zkušebně jsme šli do studia, kde jsme nahráli singly Poloviční touha a Skládám si obrázky. Momentálně natáčíme videoklip a chystáme se na léto na festivaly. V nejbližší době budeme k vidění na hudebních cenách Žebřík, které s kapelou zahájíme. Jsme rádi za příležitost si zahrát s Anetou Langerovou, Richardem Müllerem a Ondřejem Brzobohatým,“ těší se Křováková na nové hudební výzvy.

Reklama

Další články

Načítám