Hlavní obsah
Článek

Bylo to poměrně velké překvapení, když dostala vítězka poslední řady ČeskoSlovenské SuperStar nabídku účinkovat v české verzi muzikálu Mamma Mia!. Sabina Křováková (32) je totiž rockerka tělem i duší a její oblíbený žánr je na hony vzdálený cukrkandlovému popu skupiny Abba.

„Nebudu lhát, na Abbě jsem nevyrůstala, to mi naši nepouštěli. Ale dostala jsem se do toho, líbí se mi, že jsou ty písničky veselé, a vždycky, když se potřebuju vyřádit jako rockerka, tak jdu za svou kapelou a tam se vyventiluju," říká Sabina, která se zhostí hlavní role Sofie.

Pro Křovákovou je to přece jen vůbec první zkušenost v muzikálu. Obstát na velké scéně bude oříšek i pro profesionála, a tak muzikálem nepolíbenou zpěvačku čeká velká zkouška. Nejvíc jí prý dělá problémy tanec. „Když tancuju, tak je to stále vtipný. Na první zkoušce jsem toho porazila, tam toho jsem smetla, tady do té jsem strčila...," říká Sabina a jedním dechem dodává: „Teď už se to lepší a dostávám se do toho. Dřeme na tom a začíná to být znát."

Reklama

Další články

Načítám