Hlavní obsah
Článek

Sedm mladých krásných zpěvaček se utkalo o hlavní dívčí roli připravovaného muzikálu Mamma Mia - roli Sofie. A každá vytasila své největší zbraně. Všechny chtěly na konkurzu zazářit a dobře věděly, že na to mají tak dvě minuty.

Vedle bezchybného výkonu přidala vítězka SuperStar Sabina Křováková (32) ještě pohled na štíhlé nohy v minisukni, finalistka Talentu Eva Burešová zase předvedla své štíhlé vypracované bříško, Kamila Nývltová (34) vsadila na roztomilé puntíky a držitelka ceny Thálie Hana Holišová na svůj nádherný úsměv od ucha k uchu.

Bývalá milenka Jaro Slávika Karolína Krézlová (36) porotu na kolena nedostala a vypadá to, že je ze hry. Naopak Sabina Křováková byla úžasná a roli má téměř v kapse. "Hrozně bych si tuhle roli přála. Mamma Mia by byla moje první muzikálová zkušenost, nikdy jsem na žádném jiném konkurzu nebyla. Je to super muzikál," řekla Super.cz Sabina.

Která z krásek nakonec roli získá, se ukáže příští týden na tiskové konferenci. Šanci má také dcera Ondřeje Havelky Rozárka nebo muzikálová kočička Betka Bartošová.

Reklama

Další články

Načítám