Hlavní obsah
Článek

Jen těžko se tomu dá uvěřit, ale britská modelka Rosie Huntington-Whiteley (37), jež byla před nedávnem zvolena pánskými časopisy FHM a Maxim nejvíce sexy ženou světa, podle svých slov často pochybuje o svém vzhledu. Tuto překvapivou informaci přitom sdělila příhodně v rozhovoru pro magazín Complex.

Rosie je jednou z nejžádanějších žen světa, ale přesto pro magazín přiznala, že se cítí nejistá tím, jak vypadá. „Je to záležitost určitých dní. Vůbec se v takových dnech necítím dobře ve svém těle. Každá žena vám řekne, že má své dobré a špatné dny a třeba dnes jsem se vůbec necítila nejlépe,“ uvedla v rozhovoru modelka, jež je jedním z „andílků“ společnosti Victoria's Secret.

Anglická kráska je zároveň představitelkou hlavní role ve třetím pokračování série Transformers, kde nahradila Megan Fox. Sama však přiznala, že „transformery“ jako dítě moc nemusela. „Zfilmované Transformers jsem viděla již dřív, ale nikdy jsem si nečetla komiks nebo si nehrála s těmi postavičkami. Vyrůstala jsem na farmě v jihozápadní Anglii a myslím, že jsem za celé své dětství měla tak dvě hračky. Byla jsem pořád v lese, jezdila na kole nebo na svém koni,“ dodala svůdná Huntington-Whiteley, která v současnosti chodí s o dvacet let starším hercem Jasonem Stanhamem.

Reklama

Další články

Načítám