Hlavní obsah
Článek

Hvězda filmů pro dospělé Robert Rosenberg (49) nedávno vzbudil rozruch svou obhajobou Daniela Landy (55) alias Žita 44, který šokoval svým projevem na předávání cen Český slavík.

Rosenberg na sebe neupozornil ani tak obsahem svého sdělení, protože vlastní názor mu nikdo nemůže upřít, ale šílenými, hrubými chybami, ze kterých se musely protočit panenky snad každému učiteli češtiny. Už jen v první větě svého vzkazu totiž Rosenberg nasekal hned několik chyb.

„Řeknu svůj názor nejsem intelektuál a krytik český a psát taky neumím ale Landa řekl co si myslí a mě nezbivá nez mu dát za pravdu," byla jedna z Robertových vět, které zazněly v jeho rozsáhlém, podpůrném vzkazu plném pravopisných chyb a hrubek. Reakce jeho fanoušků na sociální síti na sebe nenechaly dlouho čekat.

„Pokud zde již veřejně prezentujete své názory, pane Rosenberg, doporučovala bych zopakovat pravidla pravopisu druhého stupně základní školy, bez interpunkce je hluboký obsah vašeho sdělení poněkud hůře pochopitelný,“ napsala mu upřímně jedna z fanynek.

Některé komentáře už byly poněkud ostřejšího charakteru. „Už chápu, proč dělá Rosenberg pornoherce, na nic jiného by neměl kapacitu mozku. Ale ať nám tohle „cosi“ nezkouší vyprávět, kdo je vzorem mužství,“ přisadil si další.

„Přečetl jsem si většinu příspěvků a psát o dutosti jak obsahu, tak i projevu je asi zbytečné, že? Skoro každý článek začíná slovem 'Tak'. On i ve slově chyba napíše hrubku,“ komentoval další fanoušek.

Někteří Roberta naopak hájili s tím, že nejde o pravopis, ale o obsah sdělení. Rosenberg, který se momentálně naplno věnuje trénování boxu, si z negativních reakcí nic nedělá. Své vzkazy na sociální síti naopak okořenil svým básnickým uměním. Vtipné rýmovačky však opět pokazil hrubkami.

„V úterý se skvěle vstává a energyji my to dává a dnes jsem hodně spal s bolestí se rval za chvyli na raní tréning musím jít své svaly prokrvit pak obídek si dám na svůj box se podívám,“ napsal. Roberte, básničky už ti jdou, tak teď se nauč aspoň ta vyjmenovaná slova!

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám