Hlavní obsah
Článek

Od chvíle, kdy se v létě provalila nevěra Richarda Genzera (57) s Markétou Jiránkovou, se vyostřené vztahy s jeho stále ještě právoplatnou manželkou Lindou Finkovou zklidnily. "Už kvůli dětem na sebe nebudeme házet špínu přes média," řekla Super.cz Linda. Svou roli v tom, že zaujala smířlivější postoj, evidentně hraje fakt, že se v jejím životě objevil nový muž.

"Něco se rýsuje, ale nechci to zakřiknout. Ale snad je to na dobré cestě," usmívala se zamilovaně Finková na kameru Super.cz. Zpěvačka už se objevila v médiích se dvěma muži, kteří k ní zavítali domů. Tím správným je ale až ten druhý.

"Když jsem viděla ty první fotky, kde byl dvaadvacetiletý kluk, musela jsem se smát, ale nedementovala jsem to. Chtěla jsem si chvíli užít, že mi přisoudili kolouška. Ale ten to fakt není, má i přítelkyni, která samozřejmě o tom, že u nás doma byl na jídle, ví," upřesnila Linda.

Napodruhé se ale paparazzi trefili a sama Finková přiznala prošedivělého padesátníka jako svého potenciálního partnera. „Víc bych k tomu ale říkat nechtěla, vážně si to nechci zkazit tím, že bych náš vztah ventilovala v médiích," dodala.

Linda se objevila po hodně dlouhé době ve společnosti s oběma dětmi. "Není divu. Mám dost práce, vysílám v rádiu, učím na konzervatoři, zkouším muzikál Andílci za školou a snažím se zároveň být i doma s dětmi, tak kam bych chodila," krčila rameny v restauraci v pražském Podolí, kam vyrazila na brunch.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám