Hlavní obsah
Článek

Petra Faltýnová (45) s dcerou Adriankou odletěly odpočívat na slunnou Floridu. Tam už nemusí trávit čas v hotelu. Manžel Simon Štekl koupil na Miami luxusní byt v přepočtu za osm miliónů korun.

Nový byt Faltýnové a Štekla přímo sousedí na South beach v Miami s bytem Zuzany Belohorcové (48) a jejího přítele Vlasty Hájka. Stojí ve druhé řadě domků na pláži. Podle informací serveru Super.cz za třípokojový byt Štekl zaplatil 400 tisíc dolarů, což je v přepočtu asi osm miliónů korun.

Kamarádky Belohorcová a Faltýnová ale nebudou sousedky dlouho. Moderátorka s přítelem Vlastou Hájkem se budou zanedlouho stěhovat. "Sehnali jsme mnohem lepší byt přímo na pláži s nádhernou terasou a budeme se brzy stěhovat. Jde o nádherný komplex, nešlo to nevzít. Bydlet vedle nás bude například Flavio Briatore nebo Rod Stewart," řekl Super.cz Hájek.

Zatímco Štekl zůstal v Praze kvůli pracovnímu zaneprázdnění, Faltýnová odletěla v úterý s dcerou Adriankou, svojí maminkou a chůvou na Miami, kde si poprvé budou užívat nového bytu. V Americe chtějí společně strávit minimálně měsíc.

Reklama

Další články

Načítám