Hlavní obsah
Článek

Tak tomu by nikdo neuvěřil. Biletářka Divadla Broadway, která byla podnětem k rozvodu zpěváka Petra Koláře (56) s manželkou Zuzanou Krištofovou, se stala jeho oficiální partnerkou. Jen pár měsíců po rozvodu si ji Kolář nastěhoval do svého domu na okraji Prahy.

Když se Petrova nevěra provalila, manželce složil na omluvu píseň, kde zpíval o svých hříších. Všichni si tehdy mysleli, že se manželství, z něhož vzešly dvě děti, dá ještě zachránit. Opak byl pravdou, nového partnera si našla i Zuzana, proběhl rozvod a v rámci majetkového vyrovnání se manželé dohodli, že Petrovi zůstane jeho dům.

Ale už pár týdnů v něm podle informací Super.cz Petr Kolář nebydlí sám. Nastěhoval si tam biletářku Lenku Chlupáčovou. Zajímalo by nás, zda při premiéře rockové opery Dana Landy Klíč králů, která proběhne 10. října, bude Lenka stát v šatně a prodávat program, nebo už přijde jako Kolářova oficiální partnerka. Petr Kolář má v Klíči králů jednu ze stěžejních rolí, hraje krále Orků a Super.cz již brzy přinese jeho fotografii v kostýmu. Tak poutavé jako pikantní pokračování Petrova románku to sice není, ale i tady je oč stát.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám