Hlavní obsah
Článek

Rocker Petr Kolář (56) si může oddychnout. Již před čtrnácti dny byl muž, na nějž loni praskl úlet s biletářkou z divadla, rozveden s manželkou Zuzanou. A jak se zdá, na rozdíl od jiných hvězdných párů, tenhle se dokázal dohodnout. „Každý jsme měli jiné představy o vypořádání majetku, nakonec jsme oba ustoupili a jsme spokojení. Ani jeden z nás se necítí oškubaný,“ řekl Super.cz Kolář.

„K soudu jsme šli již dohodnutí, takže šlo pouze o formalitu. Máme se rádi, ale nemůžeme spolu žít,“ krčí rameny Kolář. Do konce června se od něj bývalá žena i s dvěma dětmi odstěhují. „Pronajali jsme domeček, budou ode mě bydlet blízko. Je jen na mně, jak často uvidím děti. Soud nám žádný styk neurčil,“ tvrdí zpěvák. O finančním vyrovnání se bavit nechtěl. „Máme oba dost na to, abychom měli na slušné žití,“ uvedl Petr s tím, že si zatím nestihl najít přítelkyni. „Mám jen spousty kamarádek,“ usmívá se Kolář.

Toho čeká hned několik příjemných pracovních povinností. Účastní se například hvězdného turné po zámeckých zahradách Noc filmové hudby. „Mám rád legraci, tak jsem si vybral filmové komedie. Budu zpívat písničky z Vrchní, prchni, Což takhle dát si špenát nebo svůj song z Troškova Doktora od jezera hrochů. S Bárou Basikovou si dáme duet z Šíleně smutné princezny,“ těší se zpěvák s úžasným hlasem. Čekají ho také festivaly.

„Vždycky se na ně přes léto těším. A zrovna taková Benátská noc je pro mě zásadní velký festival. Jsem jedním z těch, kteří vystoupili už na druhém ročníku na fotbalovém hřišti. Rád se tam vracím, vyvolává to ve mně nostalgické vzpomínky,“ zasnil se. Navíc ho čeká hraní v Třech mušketýrech a také studování role v muzikálu Daniela Landy Klíč králů.

Reklama

Další články

Načítám