Hlavní obsah
Článek

I když si porotci show Hlas Česko Slovenska mohli vybírat do svých soutěžních týmů zpěváky jenom podle hlasu, přesto se mezi nimi ocitlo pár tváří známých ze showbyznysu. Pochlubil se jimi jak Pepa Vojtek (58) tak Michal David (63). A o některé se zrovna tihle dva poprali.

Michal David jmenoval hned dva interprety, kteří si jej zvolili za kouče. "Mám u sebe Lucku Molnárovou, která už zpívala na Slovensku dokonce v mém muzikálu. A pak Petra Kutheila, který vystupoval v divadle Kalich a teď na Broadwayi zkouší Hamleta," prozradil David.

Zrovna o tyhle dva stál i Pepa. "S Luckou jsem v Bratislavě zpíval a Petra znám od sedmnácti. Myslel jsem, že půjde ke mně, ale vybral si Michala. Tak jsem si z něj dělal na zkoušce Hamleta, kde oba hrajeme, legraci, že asi v Kalichu došly role a tak dal přednost Michalovi," reagoval Vojtek. Ale také měl v zásobě jedno známé jméno.

"Moc se líbil nejprve zpěv a pak i zjev Markéty Poulíčkové. Vím, že zpívá v Hudebním divadle v Karlíně, ale v představeních jsem ji neviděl. Tak jsem rád, že zvolila můj tým," prozradil. Markéta mj. také předskakovala na posledním koncertním turné Miro Šmajdy.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám