Hlavní obsah
Článek

Houslistku Markétu Muzikářovou z populárního tria In Flagranti známe už dlouho. Tři hráčky na smyčcové nástroje mají totiž hodně sexy vystoupení, kde vystupují v provokativních šatičkách a jako hosty mají známé zpěváky. Teď je to Pepa Vojtek (58), pak jej vystřídá Petr Kolář (56).

Bez oblečení jsme ale maminku rok a půl starého syna Nicolase ještě neviděli. Až teď na fotkách z rodinné dovolené, na niž se s partnerem a se synem vypravila do Egypta. "Byli jsme v resortu v Hurghadě, nebyla sice obrovská vedra a skoro nás odvál hurikán, ale alespoň můj muž si zasurfoval. Na chození v plavkách to stačilo a moře na koupání bylo, i bazén vyhřívaný, tak si to i náš Nicolásek moc užil," vyprávěla.

"Samozřejmě bych raději vyrazila někam dál, za větším teplem, na východ, třeba Thajsko nebo i Karibik, ale zaprvé si se synkem úplně netroufnu na tu dlouhou cestu a taky se trochu obávám tamní hygieny, Nicísek i já máme citlivou kůži, tak nám hned všude naskočí ekzém," svěřila.

"Navíc já jsem mohla vyrazit jen na 9 dní, protože sice je leden většinou mrtvá sezóna, ale my máme pořád hodně koncertů, jedeme teď Zimní turné 2015, kde nám hostuje Pepa Vojtek, a další koncerty se jenom hrnou. Víc dní volna pohromadě jsem prostě neměla, tak delší cesta stejně nepřicházela v úvahu. No a i tak se mi dost po houslích stýskalo, 9 dní bez cvičení je přeci jen moc. Dřív jsem si housle na dovolenou s sebou brala vždycky, bez nich bych nikdy nevyrazila, ale teď, když mám Nicoláska, na ně stejně většinou nenajdu čas a hlavně sílu. Tak si dávám dovolenou se vším všudy," dodala.

"Jinak v Egyptě už jsem jednou byla, před 10 lety, tehdy jsem jela i na pyramidy a do Káhiry a byla jsem naprosto šokovaná a zděšená z toho, v jakých podmínkách tam lidé žijí, a také z toho, jak tam muži otravují osamocené ženy, tedy to byla alespoň moje zkušenost. Tentokrát jsme s mým mužem mimo areál vyšli jen po okolí na 20 minut. Pak už jsme raději jen zůstávali na břehu jejich krásného Rudého moře. V hotelu jsem byla opravdu velmi příjemně překvapená, jak v něm vše fungovalo, výborná kuchyně, krásné čisté moře, milá obsluha," uzavřela.

Reklama

Další články

Načítám