Hlavní obsah
Článek

Nedávno měl obří úspěch se svou kapelou, když se jim podařilo opět v Praze na Vypichu uspořádat megalomanský koncert, ale i v soukromí je produktivní. Frontman Kabátů Pepa Vojtek (58), jemuž s jeho suitou nyní trochu Pražané vyčítají, že po koncertu je celá pláň před oborou Hvězda rozoraná, jako by zde snad došlo k nové bitvě na Bílé hoře, pravděpodobně s manželkou Jovankou Vojtkovou čekají druhé dítě. Ale i to první se jim povedlo!

Sympatická mamina zatím nechce o svém novém požehnaném stavu, na němž poslední dobou horečně pracovali, vůbec hovořit, má být totiž teprve na jeho počátku. Manželé spolu už mají rozkošného dvouletého Adámka. Pepa s Jovankou evidentně umí krásné děti, a jestli se jim opravdu narodí další potomek, budou jak vzor dokonalé rodinky ze žurnálu.

Zatímco Vojtek tvrdě pracuje, Jovanka odjela i se synem na jih Čech a nafotili zde spolu fotky, které mohou manžela a tátu drsoně hřát u srdce. „Jsem z těch kopců a nádherné přírody úplně unešená. Fascinuje mě ten klid, do kterého se občas ozve zabučení krávy nebo mečení ovcí. A i ten zvuk jejich zvonečků ve mně vyvolává vzpomínky na dětství,“ říká pohledná a na první pohled záhadná Vojtková. Její tatínek pochází z Makedonie, a když tam v dětství jezdila na prázdniny, ráno ji budily zvonky ovcí, jak je pastýř hnal na pastvu. Proto ta nostalgie.

Z toho důvodu by si jednou přála žít na venkově. „Třeba v jižních Čechách. Ale realita je věc druhá. Kvůli práci musíme zůstat v Praze,“ krčí rameny půvabná blondýnka, která s prckem řádila v krásném a zrekonstruovaném městečku Hluboká nad Vltavou.

Reklama

Další články

Načítám