Hlavní obsah
Článek

Zpěvačky Dara Rolins (51) a Marta Jandová (49) se opět společně sejdou v pěvecké soutěži. V nové řadě Hlasu ČeskoSlovenska zasednou do speciálního dvojkřesla a vytvoří samostatný tým, který bude vybírat pěvecké talenty.

„Nedá se říct, že bych z toho měla nějaké velké obavy. Myslím si, že máme podobný vkus. Ale samozřejmě není stejný, a proto očekávám, že k nějakému dohadování se přímo v křeslu dojde. Myslím si ale, že podobné situace budou spíše zpestření, než nějakou brzdou či problémem," míní Dara Rolins, jež s Martou Jandovou před pěti lety hodnotila talenty v porotě SuperStar.

Zatímco tehdy se divákům poprvé prezentovaly v hlubokých dekoltech, které řádně provětraly jejich bujná ňadra, tentokrát své největší ženské zbraně nechaly skryté. Ve srovnání se SuperStar působily obě dvě zpěvačky jako mnišky z kláštera, což ještě podtrhovalo tmavé oblečení, které si zvolily.

Dara Rolins aspoň trošku potěšila pánské oko průsvitným, byť černým tričkem, pod nímž byla nepatrně vidět podprsenka. Naštěstí ale není všem dnům konec.

Dara Rolins i Marta Jandová (49) se v SuperStar rozhodně neupejpaly a snad každý týden oslňovaly v odvážných modýlcích. A protože se Dara může pochlubit vysportovanou sexy postavou a Marta vskutku výstavními ňadry, které po kojení nabyly obrovských rozměrů, zahalené jak při návštěvě kostela je diváci určitě neuvidí.

Společně s Darou Rolins a Martou Jandovou uvidí diváci v rolích koučů i Pepu Vojtka (58), Michala Davida (63) a Majka Spirita.

Reklama

Další články

Načítám