Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Momentálně nemá Pavlína Němcová (52) roztočené žádné dílo, a tak se může věnovat svému koníčku a práci v jednom, což je navrhování šperků.

Před půl rokem představila topmodelka vlastní řadu diamantových šperků a nyní připravuje další kousky. „Vytvářím nové šperky a spojuji se s lidmi, kteří opravdu rozumí obchodu. Budeme se snažit posunout značku dopředu a jiným směrem," uvedla Němcová.

Němcová tvoří své jemné doplňky z luxusních materiálů, a tak se nezdá, že by si její věci mohla běžná žena kupovat denně. „Základ šperků je zlato, eventuálně diamanty. Nechci se ubírat jiným směrem," říká rezolutně Pavlína. Neznamená to ale, že by její šperky měly mít díky drahým kamenům astronomickou hodnotu.

„Do svého šperku jsem zatím použila maximálně 0,5k diamant. Jde mi o to, aby šperky cenově vyhovovaly většímu počtu lidí, a ne pouze jen těm vyvoleným," říká Pavlína Němcová.

Reklama

Další články

Načítám