Hlavní obsah
Článek

Moderátorka Pavlína Danková (60) je už pátý měsíc zamilovaná do manažera pojišťovny Milana Beneše. Ten je ovšem stále ženatý. "Už je to jen formalita. S manželkou jsme se domluvili na výchově našeho devítiletého syna a máme hotové i vypořádání majetku," řekl Super.cz Milan Beneš.

Pavlína po dlouhé době září štěstím. Přestože jí zrušili pořad Občanské judo na TV Nova, nastoupila jako tisková mluvčí motolské nemocnice a obrazovka jí po třinácti letech nechybí. "Máte pravdu, možná je to opravdu láskou," usmívala se Pavlína.

Pár už seznámil i své potomky. "Mému synovi je jednadvacet, takže jsem seznamovala spíš chlapa s chlapem," míní Danková. "A můj Filípek říkal, že je Pavlína hodná, což byla velká pochvala," svěřil Milan.

Pár se spolu poprvé objevil na předávání cen TýTý. Ve středu se vypravili spolu s dalšími známými tvářemi na křest parfému do obchodu na luxusní Pařížské ulici. "Také jsem už od Milana dostala opravdu luxusní dárek, ale z Dieselu v Pařížské nebyl. Byl ještě dražší než věci, které se tady prodávají," chválila Danková přítele. Oba nevylučují ani to, že by se vzali. "Po rozvodu se uvidí. Určitě se toho nezříkám," řekl mnohoznačně Beneš. Danková se rozhodně netvářila, že by odmítla.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám