Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Mediální hvězdička posledních týdnů Ornella Štiková (31), která svou publicitu postavila na tom, že čeká dítě s manželem Gábiny Partyšové Josefem Koktou, se zase vyznamenala.

V anketě Český slavík fandila Karlu Gottovi (†80), na čemž by nebylo vůbec nic zvláštního, kdyby se ošklivě neopřela do pozdějšího nečekaného vítěze Tomáše Kluse (37), který božského Karla sesadil z pomyslného trůnu.

„Tomáš Klus je pro mě člověk, co si hraje na Kryla, ale nikdy jím nebude. Ubohá hra na skromnost, pro mě je velkým zklamáním. Karel Gott, je stále pro mě nejlepším zpěvákem,“ komentovala v Blesku prvenství Kluse zpěvačka.

Ornella by si měla uvědomit, že Tomáš Klus toho na rozdíl od ní dokázal opravdu hodně. Jeho alba se drží na špičce prodejnosti, vyprodává koncerty a má obrovskou fanouškovskou základnu. Český slavík je vyústěním jeho stoupající popularity a nikoliv náhoda postavená na „hrané skromnosti“.

Na to, že je Ornelle teprve devatenáct let, má hodně ostrý jazýček. Před pár měsíci se sprostě vyjádřila i na adresu slavného režiséra Jiřího Menzela, kterého označila za kret**na, protože měl údajně zneužít její nahé fotky pro svůj film Sukničkáři. Štiková svá slova nakonec popřela s tím, že by se o Menzelovi nikdy sprostě nevyjádřila. Věříte jí?

Reklama

Další články

Načítám