Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Manželství hudebníka Ondřeje Brzobohatého (41) a Johany Brzobohaté, kterou si před třemi lety vzal proti vůli svých rodičů, je v troskách. Pár už několik měsíců žije odděleně, ale nadále je spolu v přátelském kontaktu.

„Ano, je to pravda, nežijeme spolu, ale zůstáváme nejlepšími kamarády,“ řekla Super.cz Johana Brzobohatá. V podobném duchu se vyjádřil také její manžel Ondřej Brzobohatý.

„Nežijeme spolu čtyři měsíce. Rozchod proběhl klidnou a přátelskou cestou, jsme nejlepší přátelé,“ vyjádřil se Super.cz k rozpadu manželství Ondřej Brzobohatý, který zatím neuvažuje o rozvodu. „Rozvod zatím není na pořadu dne,“ zdůraznil.

Podle našich informací už manželé jednou žili odděleně, ale nakonec se k sobě zase vrátili. Nyní sice není otázka rozvodu aktuální, ale rozvod je dalším možným logickým krokem. Manželé si zatím rozdělili starost o pejsky, které Ondra nedávno ukázal i na jedné společenské akci.

Doma sice nic moc, ale na nedostatek práce si Ondřej nemůže stěžovat. Všechny fanynky se už v neděli mohou těšit na pilotní díl nového seriálu Gympl, ve kterém Brzobohatý ztvární jednu z hlavních rolí.

Reklama

Další články

Načítám