Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Miliardář Karel Janeček se hrdě hlásí k mnohoženství a předvedl to i na oslavě narozenin kamarádky, zpěvačky Olgy Lounové (43). Ruku v ruce tam dorazil s novou brunetkou, od které se nedokázal ani na vteřinu odtrhnout. Naopak. Doteky a polibky nebraly konce.

"Podobně jako mnoho dalších mužů, nechci mít jednu ženu na celý život. Místo toho, abych to řešil tak, že budu mít milenky, jsem to téma otevřel," opakuje miliardář, který už léta chodí s partnerkou Markétou. A ta má také prý dovoleno mít i jiné muže. "Také má milence a je to v pořádku," vysvětluje.

Jediná žena, která mnohoženství zrovna neobdivuje je Jana Doleželová (42). Ta miliardáře pustila k vodě poté co zjistila, že žije s partnerkou Markétou.

Na oslavu narozenin Lounové Janeček dorazil s exotickou brunetkou. Přišli ruku v ruce a během chvíle to pořádně rozjeli na tanečním parketu. A pak už se jejich ústa nemohla odtrhnout...

Reklama

Další články

Načítám