Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tak to je tedy obzvláště vyvedený kousek a nic podobného jsme z dílny kostýmního návrháře Romana Šolce, který pro většinu muzikálů navrhuje nádherné kostýmy, neviděli. Viděli jsme, že nový muzikál s písněmi Václava Neckáře (80) Mýdlový princ se odehrává z části na vesnici, ale že hlavní hrdinku uvidíme oblečenou na telení, jsme nečekali.

Představitelka zootechničky Olga Lounová (43) je překvapivě z kostýmu i role nadšená, i když je na pódiu obvykle zvyklá na modely, které jsou o dost víc sexy. "Moje družstevnice je skvělá holka a dopadne dobře. Navíc mám, jak vidíte, apartní kostým. Módní gumovky doplňují montérky a gumové rukavice, protože jsem se právě vrátila od krávy, která se otelila," předváděla se na kostýmové zkoušce.

Muzikál má premiéru už 13. března, dozvěděli jsme se ale, že na ní Olgu neuvidíme. "Premiéru budu hrát já, takže jsem si sice sehnala krásné premiérové šaty, ale ty si budu moct obléknout až po představení," prozradila nám Olžina alternace Karolína Gudasová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám