Hlavní obsah
Článek

Netušili jsme, že tak brzy po Plese v Opeře, kdy se cvičitelka Hanka Kynychová (56) objevila v róbě, která odhalovala její zadek, sebere někdo odvahu obléknout se také tak odvážně. A vida, stalo se, tedy spíše stane. Muzikálová zpěvačka Karolína Gudasová se nám pochlubila šaty, které má v plánu obléknout na premiéru nového muzikálu Mýdlový princ do Divadla Broadway.

"Dozvěděla jsem se, že premiéru 12. března budu hrát, takže se do nich převléknu až na párty po představení," svěřila nám Karolína, která roli alternuje s Olgou Lounovou (43), na zkoušce šatů u návrhářky Kamily Vodochodské, kam jsme se za ní vypravili. A toho, že vzbudí podobné pohoršení jako Hanka, se nebojí. "Je mi dvaadvacet a myslím, že si to snad můžu dovolit," je si sama sebou jistá muzikálová kráska.

Když už se ke své dvorní návrhářce vypravila, dávaly holky dohromady i modely na další události, jichž se má v nejbližší době Karolína účastnit. "Zpívám na akci ve stylu Velkého Gatsbyho, pak mám moderování další velké akce a nerada sháním věci na poslední chvíli. S Kamilou se vždycky jednou za měsíc sejdeme a naplánujeme outfity," vysvětlila nám zodpovědný přístup k módě Gudasová.

Reklama

Další články

Načítám