Hlavní obsah
Článek

Je to rok a půl, co jsme si poprvé všimli muzikálové zpěvačky Karolíny Gudasové a věřili, že o téhle kočičce rozhodně ještě uslyšíme. A měli jsme pravdu. Krásná brunetka tehdy hrála menší role v divadle Semafor, ale rozhodně se neztratila.

Nyní se jí podařilo projít náročným konkurzem a stala se posilou týmu Divadla Broadway kolem připravovaného muzikálu Mýdlový princ, kde bude alternovat jednu z hlavních rolí, Marii Šafaříkovou, se šoubyznysem protřelou a fyzicky naprosto neskutečně zdatnou Olgou Lounovou (43).

"Dělala jsem gymnastiku, takže s pohybem nemám problém. A budeme tam mít super gymnastické číslo," řekla Super.cz na otázku, zda je stejně pružná jako Olga, která mívá na svých pódiových show i akrobatické prvky.

"V muzikálu budu svádět snad všechny chlapy od Písaříka přes Tofiho s Dejdarem. Ale nakonec moje postava skončí buď s Koptou, nebo s Hámou, podle toho, kdo bude hrát," smála se Karolína, která by ve skutečnosti neměla problém svést asi nikoho z nich. Stačí se podívat na její fotky nebo na videoklip Černá a bílá, který natočila.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám