Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Olga Lounová (43) vydala svoji debutovou desku. Její křest doprovodila fantastickým koncertem. "Inspirovala jsem se u světových hvězd jako Beoncé, Pink nebo Madonny. Chtěla jsem vytvořit něco, co v Česku ještě nebylo," řekla Super.cz. Povedlo se jí to. Až do konce dvouhodinového koncertu vydržel i Karel Gott. Vysekl mi takovou poklonu, až jsem se červenala," pochlubila se Olga.

Lounová desku připravovala několik let. Vystoupení samotné více než rok. "Dvanáct měsíců jsem trénovala akrobacii na visuté hrazdě. Před vystoupením jsem pak ještě dva měsíce dřela taneční choreografie," vypočítala. V náročné show má celkem deset převleků, doprovázejí ji světelné efekty a doprovodné projekce.

"Bylo to finančně dost náročné. Pořizovací náklady se vyšplhaly na půl miliónu korun. Proto se v divadle Broadway jednalo o ojedinělé vystoupení. Příští rok na jaře bych chtěla jet malé turné, ale musím sehnat sponzora," vysvětlila Lounová.

Té měl desku původně křtít její bývalý přítel Xindl X, ale omluvil se. Olga tak pozvala kolegu z muzikálu Mariana Vojtka a Romana Vojtka, jenž s ní hraje v seriálu Vyprávěj. Lounová si na sebe na křest oblékla obrovského hada místo boa. "Had požírající svůj ocas je i symbolem mé desky. Má znázorňovat mimo jiné propojení zrození a smrti," objasnila.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám