Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herec Oldřich Kaiser (68) před několika dny opustil protialkoholní léčebnu v Červeném Dvoře v jižních Čechách, kde pobýval od poloviny ledna. „Byl disciplinovaný a pořád nás bavil hláškami z filmů. Zpíval, někdy i sprosté písničky, a hrál na kytaru. Chodil kouřit anebo se toulal po zámeckém parku,“ řekla Blesku jedna z pacientek.

O tom, že se jeho stav skutečně zlepšil, svědčí i to, že nebylo nutné prodloužit léčbu a po třech měsících je Kaiser „na svobodě“. „Více měsíců se volí v případě těžších závislostí, nebo pokud si to vyžaduje aktuální stav,“ vysvětlila lékařka.

Podle okolí je herec opět ve skvělé formě, takže se můžeme těšit, že se objeví na premiéře nového filmu Marie Poledňákové Líbáš jako ďábel, který přijde do kin 17. května, a v němž si zahrál roli lékaře Františka. Ze závislosti se Kaiser dostával už poněkolikáté. Uvidíme, zda to bylo tentokrát naposled.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám