Hlavní obsah
Článek

Herečka a modelka Nikol Moravcová (36), která teprve před nedávnem ukončila vztah s přítelem Markem Šíšou, má za sebou další rozchod. Dlouho totiž neváhala a začala si románek s podnikatelem z Brna. „Ukončili jsme to,“ potvrdila nám blonďatá bohyně, která si přišla zarelaxovat do lázní v úboru černé vdovy. Lituje snad, že nemá chlapa?

„Už je to pasé a musím říci, že bohužel. Bylo mezi námi něco víc, ale ukončili jsme to z racionálních důvodů kvůli mému odletu do Států,“ vysvětlovala smutně Nikol. Prý je teď úplně sama a užívá si to. „Nejdřív jsem měla pětiletý vztah, další trval poloviční dobu, pak byl jen krátký a nyní mám konečně čas jen sama na sebe,“ raduje se rošťácky Moravcová, jež v šatech od Natali Ruden vypadala jako černá vdova. Ale jako každá zdravá mladá žena asi bude mít i ona „kamarády“...

„Možná fakt vypadám jako černá vdova. A ne naposled. Tento týden je hodně akcí, tak se ve stejných koktejlkách objevím ještě i jinde. Možná na Lvech,“ přemýšlela nahlas vnadná Nikol. Necítí se jako materialistka a tak se nebojí vzít stejné šaty do společnosti i dvakrát.

Svůj odchod do zámoří stále posouvá, protože se jí neustále hrnou místní pracovní nabídky. A jak vůbec relaxuje? „Chodím do jedněch lázní v Karlíně, ale je tam čím dál víc Rusů a novinářů, tak budu asi chodit sem. Je to tu intimnější. Ještě ale nevím s kým. Potřebuji namasírovat nohy, nosím totiž vysoké podpatky,“ dodala panenka Nikol na otvíračce lázní nedaleko Bílé labutě v pasáži U Hájků.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám