Hlavní obsah
Článek

Šestadvacetiletá blonďatá kráska Kateřina Částková vyhrála mini reality show, v níž se hledala nástupkyně Nikol Moravcové (36) v roli moderátorky Fashion TV. Katka v podpatcích měří skoro dva metry, takže bude na módní události pohlížet s patřičným nadhledem.

S modelingem začala Katka relativně pozdě, až v osmnácti letech. Pyšní se titulem Miss Golf 2012, ke kterému nedávno v Malajsii přidala titul Miss Silueta International. Většinu zakázek získala v Miláně. V Itálii si zahrála i v komedii Zamilovat se do muže v mém věku.

"To byla velká výzva, protože jsem kdysi přijela s tím, že jsem neuměla italsky ani slovo. Měla jsem i pár vystoupení v televizi. A teď mi vyšla jedna kampaň v New Yorku, pro časopis Vogue," pochlubila se.

"Nebudu zapírat, že je modeling super, ale v určitém věku je potřeba se posunout někam dál," míní Kateřina, která zároveň studuje i vysokou školu. Už má za sebou bakalářské studium na Vysoké škole ekonomické, kde studovala mezinárodní vztahy a evropská studia.

Nyní pracuje na tom, aby získala magisterský titul z asijských studií a mezinárodních vztahů. "Slíbila jsem to rodičům. Nechali mne vždy dělat, co jsem chtěla, ale pochopila jsem, že si přejí, abych chtěla vystudovat," usmívá se kráska.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám