Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nikol Moravcová (36) se stane moderátorkou pořadu o módě Stylissimo. Modelka tak nahradí Evu Decastelo (45), která tento pořad moderovala řadu let.

Nečekejte ale nějaké zákulisní boje mezi bulvárními hvězdičkami. Odcházející Decastelo kolegyni Moravcovou na pozici moderátorky sama dohodila. Pořad se totiž nebude objevovat na hudební televizi Óčko, jak tomu bylo doposud, ale bude ho po celé republice vysílat televize Metropol. Jelikož je Decastelo spojená s pořadem Top Star jako tvář televize Prima, nemohla nabídku v jiné celoplošné televizi přijmout.

„Myslím si, že Nikol Moravcová se v módě vyzná a bude dobrou nástupkyní," řekla Super.cz Decastelo.

„Evička mě navrhovala jako svou náhradnici už v době, kdy byla těhotná. Tenkrát jsme se ale s televizí nedomluvili," potvrzuje radostně Moravcová. „Hledali někoho mladšího a já jim vyhovuju. Ještě se musíme dohodnout na podmínkách a poté máme podepsat smlouvu. Obě strany jsou ale spokojené, tak se nejspíš dohodneme,“ říká Nikol.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám