Hlavní obsah
Článek

Má sexbomba Nikol Moravcová (36) nového milence, nebo nemá? Krásná herečka a moderátorka se nechala vidět ve společnosti milovníka krásných žen, fotografa celebrit Ondřeje Pýchy. „Jen jsme spolu pařili,“ brání se Nikol potvrdit zprávu o nové lásce. Svědci jejich divokého mejdanu se ale shodují, že se nedávno rozešlá Nikol měla k porotci Miss víc, než se na kamarády sluší!

Nikol řádila v pražském gay clubu, do kterého chodí celebrity rády na drink. „Ondřej byl nedaleko, tak jsme se potkali. Nic víc. Je zadanej a má dítě. To je pro mě zakázané ovoce. Navíc se nechci vázat, čeká mě delší pobyt v Americe,“ tvrdí Nikol. Jenže svědci z klubu Friends to viděli jinak.

„Tulila se k němu, měla oči jen pro něj,“ říkají. „No, musela jsem vypadat, vypila jsem strašně moc panáků. Moc mě to tam bavilo, ráda se tam zase ukážu. Ondřej asi moje nadšení nesdílí,“ směje se Nikol. Jenže zdroje z klubu se dušují, že se prý během večírku skutečně nechala otevřeně slyšet, že Pýcha je její nový kluk. Tak jak to tedy je? Dočkáme se zanedlouho oficiálního oznámení nového hvězdného párečku nebo splaskne bublina a Moravcová půjde o dům či kontinent dál?

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám