Hlavní obsah
Článek

To tu ještě nebylo. Nela Slováková (34) a sexy blogerka Simona se do sebe pořádně pustily na sociální síti. Slovákové se nelíbilo, že se blogerka zabývá prodejem plavek, které jsou prý nápadně podobné těm, které navrhuje ona. A takhle jejich šarvátka na sociální síti vypadá.

"Ty blbko. Z ubožačky, který není trapný kopírovat cizí výmysl, si opravdu nehodlám nic dělat. Boží mlýny melou. Jednou se ti to vrátí. Přeji úspěšný prodej okopírovaných plavek ušitých z vietnamské látkoviny. A věř, že si to nenechám pro sebe. Roznesu tě všude, chudinko," napsala Simoně Nela Slováková na sociální síti a fanouškům se rozhodla to vysvětlit.

"Slečna si před rokem objednala u mě plavky a o pár týdnů později jsem u ní objevila na sociální siti naprosto ty stejné kusy, ovšem ne z mojí dílny. Na každou svini se vaří voda," napsala Nela.

A co na to blogerka Simona, která má na instagramu sedmdesát tisíc fanoušků, kteří sledují její sportovní aktivity. Simona radí obdivovatelům jak na sexy postavu. "Mám čisté svědomí a můžu v klidu spát. Nic jsem si od této dámy neobjednala, neokopírovala a nikdy plavky neprohlašovala za svůj vynález. Toto tvrzení si ale nemůže dovolit druhá dotyčná, která si v létě prostřednictvím své kamarádky objednala několik mých plavek v různých velikostech. Nezbývá nic jiného než jí hluboce litovat, protože musí být vnitřně strašně nešťastná," dodala blogerka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám