Hlavní obsah
Článek

Herečku Naďu Konvalinkovou (72) stejně jako jejího bývalého manžela Oldřicha Kaisera (68) ve společnosti moc často nepotkáváme. V průběhu pár dní ale vyrazili do společnosti oba. Zatímco komik řádil se svojí novou přítelkyní Dášou Vokatou na premiéře pohádky Tři bratři, Naďa vyrazila na oslavu kamarádky Hany Křížkové.

"Před lety jsme spolu hrály v jednom filmu. Obě jsme byly vychovatelky, Naďa společenského chování, já hudby. Jen nás moc v Andělské tváři po střihu nezbylo," vyprávěla Hanka. "Na to si moc dobře pamatuju. Volali mi na natáčení, že měl Olda autonehodu a má zlomenou páteř, Naboural do něj nějaký starý chlap," připojila se Naďa.

Na Kaiserovo extempore, kdy se opil na premiéře, samozřejmě u stolu, kde se pořádně drbalo, také došlo. "Minulý týden pil Kaiser, teď budu já," smála se Konvalinková, která popíjela růžové víno, kterého dostala Křížková k narozeninám pár kartonů.

"Do společnosti moc nechodím, ale občas se musím někde objevit. Ale nejraději jsem v divadle. Určitě přijďte na představení do Divadla v Řeznické, kde hraju s Honzou Zadražilem. Představení se jmenuje Sheldon a jeho matka paní Levinová. Anebo do Violy," doporučila Konvalinková, která zářila dobrou náladou. Jen focení celé postavy odmítala. "Ještě by mne zkritizovali v módní policii, to nemám zapotřebí," dodala.

Reklama

Další články

Načítám