Hlavní obsah
Článek

Herečka Naďa Konvalinková (72) nevzdává svůj věčný boj s kily navíc. Před létem opět shazuje. „Zase musím pár centimetrů přes bříško a zadeček shodit,“ přiznala herečka Naďa Konvalinková, která cvičí, hlídá si jídlo a pravidelně chodí hubnout do speciálního studia v oděvu, v němž vypadá trochu jako kosmonaut..

„Vždycky si dám delší kůru, během které zhubnu i se zpevním a potom si dám zase pauzu. Když jsem chtěla rychle shodit, tak jsem chodila třikrát týdně a nejúčinnějších bylo prvních deset kůr. Na udržení postavy stačí chodit jednou týdně," vysvětluje herečka.

Naďa začínala s váhou 106 kilo, nyní má o dvě desítky kilogramů méně a v pase zhubla dokonce o 40 centimetrů. "Zmizely mi i otoky nohou a celkově se mi zlepšil zdravotní stav," dodává populární herečka, která měla nedávno premiéru v Divadle v Řeznické s hrou Sheldon a jeho matka paní Levinová. V netypickém dramatu v dopisech s ní hraje Jan Zadražil.

„Na léto jsem si koupila nové oblečení a pár krásných věcí jsem si nechala zmenšit, protože mi bylo líto se jich vzdát,“ prozradila Naďa Konvalinková. „Nemůžu říct, že by šla kila rychle dolů, protože člověk zjistí, že má všemi těmi dietami pošramocený metabolismus. Hlavně, že už mi kila nenaskakují nahoru a já neustupuju od toho, co jsme si na začátku zadali,“ říká Naďa Konvalinková, která hubne pomocí hypoxi přístrojů a spolupracuje s nutričními odborníky Kateřinou Cajthamlovou (61) a Petrem Havlíčkem.

„Líbí se mi, jak jsou profesionální, poctiví a jak to mají vymyšlené. Ušijí jídelníček přímo na míru. Pro mě byla nejvíc zavazující jejich práce, kterou mi věnovali, proto by mě strašně trápilo, kdybych je zklamala. A hlavně jsem nechtěla zklamat sama sebe," uzavřela.

Reklama

Další články

Načítám