Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Monika Bagárová (29) už do Čech přilétá jen na skok, usadila se v New Yorku, kde se usídlila kvůli lásce. Monika má v Americe přítele a jak sama přiznává, jde o velkou lásku. "Jsem zamilovaná. Partner je Američan, podniká, má svůj byznys, ale v muzice mi pomáhá. Má spoustu nápadů, inspiruje mě, věří mi a je vidět, že ho to baví. Chodí se mnou i do studia a je na mě pyšný," řekla Super.cz Monika.

V Čechách byla tentokrát delší dobu, hlavně kvůli škole a Vánocům. Již zítra ale zase odlétá. "Natáčím v USA album, líbí se mi tam, mám tam spoustu přátel. Nemám v plánu prorazit, takových holek jako já je tam milión. Nějaké kontakty ale jsou, uvidíme. Tvoříme to, co já cítím," vysvětluje Monika, která si u Obecního domu vybírala botičky pro svůj nový videoklip.

"Budeme ho točit v Americe, ale přiletí za mnou můj český tým. Oblečení třeba vybírám s návrhářem Lukášem Macháčkem, který se o mě stará," vysvětluje.

Zůstane Monika žít v Americe natrvalo? "Už jsme to s přítelem řešili, ale je to ve fázi, že cestujeme. Jsme spolu často, protože jsem tam už víc než v Čechách, i nějaké pracovní nabídky mám. Není na škodu si ale od sebe občas odpočinout, abychom si uvědomili, jak si chybíme," dodala Bagárová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám