Hlavní obsah
Článek

Skokanka roku v anketě Český slavík 2011, úspěšná mladá zpěvačka Monika Bagárová (29) žije svůj sen. Jedním z dárků k jejím osmnáctinám byl pobyt v New Yorku. Strávila tam část léta a užívala si opravdu naplno. Super.cz poskytla exkluzivní fotografie ze soukromého alba.

Den po příletu byla pozvána choreografem Yemim na koncert Kanyeho Westa do Atlantic City, kde měla možnost podívat se i do backstage a vidět přípravy na velkolepou show. Její běžný program zahrnoval intenzivní jazykový kurz angličtiny přímo u Empire State Building.

Monika pracovala nejen na své angličtině, ale i na své fyzické kondici pravidelným joggingem v parcích velkoměsta. „Připadám si, jako bych do New Yorku patřila, běhala jsem se svým osobním trenérem, měla jsem newyorské telefonní mobilní číslo, s lidmi na ulici jsem se v pohodě domluvila, tohle město je prostě láska na první pohled, “ říká nadšeně zpěvačka.

Ve škole trávila každý všední den a každý den se do ní těšila. „Mám nové kamarády z různých koutů světa. Strašně jsme se spolu nasmáli. Domácí úkoly jsem psala i ráda na rozdíl od běžného školního roku a dokonce jsem studovala s vítězkou francouzské obdoby SuperStar,“ svěřila. Monika byla pozvána do rádia Slovakia USA, kde poskytla rozhovor a zazpívala songy ze své desky.

Po škole podnikala výlety do různých čtvrtí NYC, oblíbila si Greenwich Village a Soho. Právě v Soho se jí povedlo zazpívat si s americkou kapelou ve známém R'n'B klubu Groove N.Y.C. Monika navštívila i kostely s gospelovou hudbou v Brooklynu a Harlemu, což pokládá za jeden z nejsilnějších zážitků svého pobytu.

Do New Yorku přiletěla se svým managementem – bookerkou Martinou Garassyovou a její PR manažerkou Irenou Gruntorádovou. „S holkami jsme si to strašně užily, chodily jsme po památkách a klubech a samozřejmě proběhl i nějaký ten shopping, kavárničky, cukrárny a válení na pláži v New Jersey,“ vyprávěla.

Nyní Monika chystá překvapení pro fanoušky, a to v podobě nového videoklipu k duetu se slovenskou zpěvačkou Anitou Soul – Ľudia.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám