Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Monika Absolonová (47) by se mohla z fleku vdávat. Jen kdyby konečně řekla svému příteli Vratislavovi Jandovi své ano. Ale kvůli novým a novým rolím to pořád odkládá. Super.cz konečně svěřila, že už ale neříká ne.

"Byla bych stará nevěsta a on starý ženich. Vypadali bychom trapně. A já bych se chtěla vdávat v bílých šatech a se závojem. Protože závoj jsem na svojí první svatbě neměla, aby ženich nevypadal menší než já," vyprávěla. "A tak se vezmeme někde tajně, aby nikdo neviděl, jak budu v závoji vypadat," dodala.

Také neplánuje vzít si manželovo příjmení. "Zůstanu Abslonová, protože zpěvaček se jménem Jandová, už je tady dost. Takže ani podle jména nikdo nic nepozná," řekla Monika, která je letos opět nominována na prestižní hereckou cenu Thálie. Poprvé se dostala na nominaci za muzikál Kleopatra, podruhé byla v širším výběru za Angeliku a letos ji komise vybrala za roli v muzikálu Funny Girl, který se hraje v Ústí nad Labem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám