Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Gabriela Partyšová (45) a Tereza Mátlová (48) se sešly na otevření argentinské restaurace bez svých partnerů Josefa Kokty a Františka Janečka (79). Žádný temperamentní Jihoameričan je ale neuhranul. "Pepa je taky takový snědý typ, tak co bych hledala," mínila Gábina. "František má v sobě jižanského žáru dost," přidala se Tereza.

Horkokrevné jižany nepreferuje ani Monika Absolonová (47). Je ráda za svého Vráťu. "Já mám sama tempramentu dost, tak by to bylo hodně živé soužití," smála se na otevření restarace El Asador, kam také přijela bez partnera. "Jsem utahaná jako kůň, jela jsem rovnou ze zkoušky z divadla v Karlíně, kde připravujeme představení Vražda za oponou," vysvětlila.

Tereza Mátlová zůstala v Česku s dcerou Emily, i když její partner František už odletěl do Dominikánské republiky, kde mají haciendu. "Chystám se na operaci očí," upřesnila na zahrádce v pražských Hrnčířích.

Reklama

Další články

Načítám