Hlavní obsah
Článek

Z dříve nevinného děvčátka z dětského televizního programu se stal postrach všech rodičů. Nestydatá zpěvačka už překonala všechna tabu a ve své nemravné show neustále přitvrzuje.

Časy, kdy si Miley Cyrus (21) vystačila s krátkou sukénkou a slaměným kloboučkem, jsou už dávno pryč. Nestydatá zpěvačka si oblíbila svlékání a na koncertech předvádí věci, které ničí její už tak dost pošramocenou pověst. Opravdu je nutné, aby při zpívání v úsporných kostýmech kopírovala nejrozvernější pózy odkoukané z filmů pro dospělé?

Po hudební stránce nemá Miley čím překvapit, a tak neustále sází na lascivnost. Její vystoupení, která jsou přístupná i dětem, tak stále více připomínají program porno festivalů. Zpěvačka se sklony k exhibicionismu nedávno pobouřila veřejnost svým chlípným vystoupením ve Vancouveru, kde se prezentovala jako žena, která se neživí hlasem, ale erotickými službami.

Z Kanady si Cyrus odskočila do americké Tacomy, kde ve své show ještě přitvrdila. Vyvrcholením žhavého koncertu byla pasáž, v níž se na pódiu objevila obrovská postel lákající k hrátkám. Netrvalo dlouho a nestydatá zpěvačka na ní dováděla se svými polonahými tanečníky obou pohlaví, čímž potěšila všechny příznivce skupinového milování.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám