Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Mezi slavnými se rozmohla nová móda. Slaví narozeniny svých potomků ve velkém a za přítomnosti médií. Po oslavě Charlotte Elle Gottové nemohl Super.cz chybět ani u prvních narozenin vnuka Michala Davida  (63)Sebastiána. Hitmaker má z vnoučka takovou radost, že takovou událost chtěl mít zaznamenanou v tištěných i internetových médiích. Nechyběly ani televizní štáby.

Atmosféru na zahradě umělcova domu v Křeslicích u Prahy v neděli odpoledne dokreslovaly altánky s nafukovacími balonky, klauni, trampolína a další nezbytnosti nutné k pobavení dětí. Bazén byl pro jistotu zakrytý, aby do něj nějaký malý neposeda nespadl. Kromě sousedů a kamarádů s potomky nemohly samozřejmě chybět ani známé tváře ze šoubyznysu.

S velkou papírovou taškou s dárkem dorazila rodinka Karla Gotta včetně obou dcer. S fotoaparátem běhal syn Gábiny Partyšové, zřejmě budoucí paparazzi Kristián, v útrobách domu se skrýval stydlín Jakub Svoboda, jehož mamka Vendula posedávala na příjemně hřejícím sluníčku.

Skoro všichni vypadali, že jsou poněkud zaskočeni tím, že Michal David chtěl mít z oslavy velkou show.

Všechny překvapila přítomnost maminky malého Sebastiána, Kláry Davidové. Michal David tak často mluvil o jejích studiích v USA, že se všichni oprávněně domnívali, že tam skutečně odjela a studuje. "To byl jen nějaký šum. Pojedu až v září," řekla Super.cz Klára.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám